Bij Hotel Arena maken we het zo makkelijk mogelijk voor je, zodat je volledig kan ontspannen.

Bekijk al onze services, we staan voor je klaar.

 

 

Ontbijt

Zin in een lekker ontbijtje? Dat kan! Doordeweeks kun je bij ons terecht van 7:00 tot 10:30 en in het weekend tot 11:00.

PARK Café/ Restaurant

De bediening in PARK Café/ Restaurant staat klaar voor u. Voor een heerlijke lunch tot een uitgebreid diner of gewoon een gezellige borrel.

Receptie

24 uur per dag en 7 dagen per week kan je bij ons terecht. Je kunt bij ons langslopen of bellen met het interne nummer 9.

Room service

Klinkt ontbijt op bed jou als muziek in de oren? Onze roomservice staat voor je klaar. Bekijk HIER onze heerlijke menukaarten

Wi-Fi

In alle openbare ruimtes en op alle kamers van Hotel Arena is gratis wifi beschikbaar. De gebruikersnaam is Hotel Arena en het wachtwoord is Welcome@HotelArena.

Shop

Je kent het wel, denk je alles gepakt te hebben, ben je toch weer wat vergeten. Wij begrijpen dat en daarom kun je altijd bij onze shop terecht. Praktische items zoals paraplu’s, maar ook eten en drinken is hier te vinden. De shop kun je vinden bij de receptie.

Hotels For Trees

Om energie te sparen en groen te bevorderen werken we samen met onze partner Hotels For Trees. Onze gasten kunnen ervoor kiezen om de dagelijkse schoonmaak van hun kamer over te slaan, wat tijd en resources bespaart. Een besparing waarvoor wij in ruil bij Hotels For Trees elke dag, per kamer, een boom laten planten. Lees er HIER meer over.

 

Mini-Bar 

Wij houden niet van het verspillen van elektriciteit aan eten/drinken en daarom zijn de minibars in de hotelkamers standaard leeg. Wil je toch wat eten of drinken? Dan is er een gezellige plek in restaurant Park, of haal wat bij onze shop (naast de receptie). Je gekochte eten of drinken kan wel gewoon koel worden bewaard in jouw minibar.

Wasserij & stomerij

Jouw kleding kan voor je gewassen of gestoomd worden. Geef je was én het formulier dat op de kamer ligt vóór 09.00 uur af bij de receptie, dan ontvang je dezelfde dag vóór 19.00 uur de kleding terug. Deze service is beschikbaar van maandag t/m zaterdag.

Strijken

Stiekem probeert iedereen strijken zo veel mogelijk te vermijden. Maar soms heeft een kledingstuk gewoon een strijkijzer nodig. Verblijf je in een Comfy kamer dan kan je op aanvraag een strijkplank en ijzer verkrijgen via de receptie. Verblijf je in een van onze andere kamertypes dan staat dit standaard in de kamer.

Check-in & out tijd

 Check-in vanaf 15:00 uur
 Check-out tot 12:00 uur
 
Als je graag vroeg wilt inchecken of laat wilt uitchecken kun je een speciaal verzoek doen tijdens het boeken. Hiervoor geldt wel een toeslag.

 

Kluisjes

Berg je waardevolle spullen op in het elektronische kluisje op de kamer. Ook in onze gallerij zijn er ruime kluisjes waar je je bagage kunt achterlaten. Wij kunnen helaas niet aansprakelijk worden gesteld voor de vermissing van waardevolle eigendommen die zijn achtergelaten op de kamer of in de kluisjes.

 

Hotel-Arena-Amsterdam-Oosterpark-Interieur-Design

 

 

Parkeren

Het is mogelijk de auto bij ons in de ondergrondse garage te parkeren. Parkeren kan op basis van beschikbaarheid. Het tarief is €5.00 per uur met een maximum van €50.00 per dag. Langs de weg is parkeren €6.00 euro per uur met een dagtarief van €54.00 (betaald parkeren tussen 09:00 -24:00).

Fietsen

Op je gemak een ommetje maken door het Oosterpark of als een echte Amsterdammer de stad verkennen? Wij verhuren onze eigen Amsterdamse fietsen. Je huurt de fiets bij de receptie van het hotel waar je ze uiteindelijk ook weer inlevert.

Taxi Service

Met een simpel belletje kunnen wij een taxi voor je oproepen. Onze partner Sustainable Taxi Holland brengt onze gasten van en naar Schiphol met een duurzaam 100% elektrisch wagenpark. Van en naar vliegveld Schiphol gelden vaste prijzen, naar andere bestemmingen zijn prijzen flexibel.

Massage
Lekker ontspannen tijdens jouw verblijf?
Voor onze hotelgasten bieden we diverse massages aan.
Het tarief voor onze massages bedraagd 95,00,- euro per uur, per persoon.
Interesse? stuur dan een mailtje naar info@hotelarena.nl

 

Hotel-Arena-Amsterdam-Oosterpark-Interieur-Design