Welkom in de Top Suite

We wensen je een heerlijk verblijf in onze Top Suite.

Hier een aantal instructies om je nog

sneller thuis te laten voelen.

Woonkamer

Leeslamp

Om de lamp, die zich rechts van de tv bevindt, aan te doen moet je met je vinger tegen de achterkant van de lamp aan tikken. Na langer je vinger op de achterkant van de lamp te houden, zal het licht dimmen

Frisse lucht

De Frisse lucht schakelaar (CO2 schakelaar) meet hoe schoon de lucht is in de hotelkamer.

Groen lampje: De lucht in de kamer is schoon.
Oranje lampje: De lucht in de kamer is minder schoon.
Rood lampje: De lucht in de kamer is niet schoon.

Neem contact op met de receptie bij rood licht.

We adviseren om een van de dakramen of de deuren naar het balkon open te doen ter ventilatie.

Airco

De schakelaar van de airco bevindt
links op de muur onderaan de trap

 

 

 

Vloerverwarming

Meteen rechts na binnenkomst in de woonkamer bevindt zich de vloerverwarming schakelaar. Op het schermpje staat op hoeveel graden de verwarming staat. Wil je de temperatuur veranderen? Draai de buitenste kant van de schakelaar om het aantal graden te veranderen.

Televisie

Lees de handleiding die in de tv toegelicht staat. Om de handleiding te openen ga naar icon > ICON – 1996 instelling Instellingen> Ondersteuning> e-Manual openen

Keuken

Combi oven

Om de oven te activeren dien je de linker bedieningsknop in te drukken. Zo is het menu op de knop te zien en kan je hetgeen selecteren waar je de oven voor wilt gebruiken. De rechter knop dient ook ingedrukt te worden. Door te draaien kan je de tijd of het aantal graden veranderen.

Cooker

Door twee keer de ring omlaag te duwen op de kraan, zal er kokendheet water uit de kraan komen. Pas op! Dit is erg heet water

Badkamer

Douche

Er zijn twee douches in de badkamer.
Je kan de stand van de douche veranderen door op de knop te drukken die zich onder op de douche kop bevindt. Er zijn twee standen. Dit geldt ook voor de handdouches.

Slaapkamer

Airco

De schakelaar voor de airco bevindt zich
bij de badkamer op de linker muur.

Dakramen & zonwering

De schakelaar voor het openen en sluiten van de dakramen & de zonwering bevindt zich bij de badkamer op de linker muur
(links naast de airco knoppen)
De dakramen zullen bij regen automatisch sluiten.

Buiten

Licht

Om het licht buiten op het balkon aan te doen dien je de lichtschakelaar die zich meteen rechts bevindt wanneer je de woonkamer binnenkomt, in te drukken. Wanneer je de lichtschakelaar langer ingedrukt houdt, zal het licht dimmen. Zo kan je zelf bepalen hoe fel of niet fel je het buitenlicht wilt hebben.

 

 

Heater

Om de heater buiten op het balkon aan te doen dien je de schakelaar, die zich links aan de muur naast de keuken bevindt, te draaien. De getallen op dit mechanisme zijn het aantal minuten dat de heater aan zal staan. Er is 1 stand mogelijk.

Harmonica-deurtjes sluiten

Zijn de deurtjes open op het balkon en wil je deze dicht? Wanneer je deze deurtjes gesloten wilt hebben, zal je de twee scharniertjes omhoog moet duwen. Vervolgens kan je de deurtjes dicht schuiven. Om de deurtjes nog helemaal te sluiten zijn er twee andere scharniertjes die u omhoog dient te schuiven.

 

 

Harmonica-deurtjes openen

Zijn de deurtjes gesloten en wil je deze open? Schuif dan de twee scharniertjes omlaag om vervolgens de twee deurtjes naar buiten te schuiven. Als laatste stap zal je de twee andere scharniertje ook omlaag moeten schuiven, zodat de deurtjes stevig open staan.

Licht

En er was licht

De knop aan de linkerzijde zijn voor de lampen boven.

De knop aan de rechterzijde doen de lichten in de gang aan.

Nog meer knoppen

We hebben hier nogal wat knoppen voor je. De meest rechter knop zet de lampen aan het plafond aan. Met de tweede knop van rechts zet je de lampen naast de tv aan. Een knop naar links om de lamp boven de trap aan te zetten. En tot slot zet de meest linker knop de buitenverlichting aan.

Zon of geen zon

Het knoppenpaar aan de linkerkant opent en sluit de zonweringen op de 4 dakramen. Het knoppenpaar rechts opent en sluit de ramen zelf. Houd er rekening mee dat het enkele seconden duurt voordat de ramen en zonweringen reageren na het indrukken.

Sonos speaker

Connecten

  1. Druk op de Bluetooth op het aanraakscherm om de Bluetooth-koppelingsmodus te openen. Tijdens de 10 seconden van de herverbindingsperiode, of tot een succesvolle verbinding, zal de witte cirkel onder Bluetooth knipperen.
  2. Selecteer op uw mobiele apparaat ‘Grote Slaapkamer’ om verbinding te maken.
  3. Wanneer verbonden, worden de naam en de zanger van het nummer op het scherm getoond.

Disconnecten

Houd het Bluetooth-pictogram langer dan 5 seconden ingedrukt om alle Bluetooth-verbindingen te verbreken en naar de koppelingsmodus te gaan. (Als u van apparaat wilt wisselen, schakelt u Bluetooth uit op het eerder verbonden apparaat)