Walk The Talk: Art tour met Hazel Ling & Elise Noordhoek

Verken kunst op een unieke wijze: neem deel aan de ontmoeting tussen kijker, maker en fotografie tijdens een interactieve tour door Hotel Arena.
 

02/06/2024 3:00 pm - 4:15 pm

Free

Amsterdam Art Week x Hotel Arena

Walk The Talk

Photography Art tour met
Hazel Ling & Elise Noordhoek

zondag 2 juni 15.00

Ontdek kunst met je gevoel en zet het in de praktijk tijdens Hazel’s art tour.

Wat voor impact heeft kunst op jou?

Ontdek de diepte van kunst met een interactieve tour en artist talk door Hazel Ling en Elise Noordhoek

Hazel Ling deelt haar inspiratie, creatieve proces en de betekenis achter haar intrigerende werken in haar expositie ¨BLEND¨, nu te zien in Hotel Arena. Hazel onthult een nieuwe werkelijkheid in haar fotografie, waar de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervaagt. Ze streeft naar een dialoog tussen haar werk en de kijker, waarin ze de grens opzoekt tussen de verschillende kunstvormen.

Elise Noordhoek introduceert de tour en deelt verschillende manieren om kunst te bekijken en te ervaren. Samen ontdekken we hoe te kijken naar kunst en hoe dit ons verbindt. Wat doet kunst met jou? Welk gevoel roept kunst bij jou op? Door in gesprek te gaan over wat we waarnemen, creëren we een boeiend dialoog tussen kijker en maker tijdens deze interactieve tour.

Wie is Elise?

Elise, een dynamische museumdocent. Elise brengt museumcollecties tot leven door middel van storytelling, boeiende activiteiten en creatieve workshops. Met ervaring bij musea zoals het Nemo Science Museum in Amsterdam, werkt ze nu als freelancer in de culturele sector, bij het Valkhof Museum en voert ze onderzoek uit voor Cultuur Oost. Elise’s expertise in publieksbetrokkenheid en educatie maakt haar sessies echt uniek. Doe mee en ervaar Elise’s passie voor kunst en ontdek hoe ze kunst toegankelijk en betekenisvol maakt voor iedereen.

Meld je aan voor de tour!

En aansluitende borrel
Hotel Arena Oosterpark ’s-Gravesandestraat 55 1092 AA Amsterdam

Let us know you will be there. Subscribe here.

Hotel Arena is trotse partner
van Amsterdam Art Week 2024