The Top Suite

Uitkijkend over het Oosterpark, met een karakteristiek hoog plafond, uw eigen design woonkamer & fantastisch rond bad op uw balkon – deze kamer wilt u echt niet meer verlaten.

Dit is onze Top Suite – verdeeld over twee verdiepingen en een beetje meer, is dit onze beste en mooiste kamer, voor de grootste genieters van het leven.

The Villa Suite

Hotel Arena Amsterdam Villa Suite

In het pand naast Hotel Arena waakt De Villa over het Oosterpark. In dit 19e-eeuwse vrijstaande huis ontmoet de grandeur van het verleden de luxe van nu.

Terwijl u uitkijkt over het Oosterpark, kunt u urenlang ontspannen in het grote, ronde bad om vervolgens in de grote, moderne zithoek op te gaan in de stad Amsterdam.

Hier heb je alle ruimte om te verdwalen en wees bereid om nooit meer naar huis te willen.

Deze kamer is uitgerust met een Nespresso-apparaat, badjassen, slippers en badkamervoorzieningen.

The Loft

Hotel Arena Amsterdam Loft Suite

In de negentiende-eeuwse villa naast het hotel hebben we de bovenste verdieping omgetoverd tot The Loft – een karakteristiek ontworpen kamer, met een geweldige dakconstructie en originele houten balken,

U kunt zich echt terugtrekken onder het genot van een goede kop koffie op uw privéterras of in uw kingsize bed.

De Loft voelt groots maar gezellig aan. Het is alsof je in het Oosterpark woont, met de vogels als buren. Of u nu voor één nacht komt of langer, leef u uit.

Suites

Hotel Arena Amsterdam Suite Room

Iconische kamers, elk op hun eigen manier, die de rijke geschiedenis van Hotel Arena omarmen. Of u nu in een 19e-eeuwse torenkamer zit of in een moderne duplexsuite met panoramisch uitzicht op zowel de stad als het park, u zult zeker genieten. Deze kamers hebben allemaal hun eigen karakter, Dus u krijgt gegarandeerd een kamer die u nooit meer wilt verlaten.

Super Comfy’s

Iets ruimer dan onze klassieke Comfy kamers en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Dankzij de hoge plafonds, gezellige nissen en grote ramen waant u zich terug in de tijd, maar op een heel moderne manier. Designmeubels, een rijke geschiedenis en natuurlijk licht komen allemaal samen in deze kamer.

Comfy’s

Hotel Arena Amsterdam Comfy Design

Een goed bed met krakend verse lakens, een zithoek of bureau en een heerlijke douche. Onze stijlvolle, minimalistisch ingerichte Comfy kamer vol Dutch Design biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Sommige Comfy kamers hebben een extra verdieping.