Group Menu

3 GANGEN/COURSES 
Inclusief brood met Beurre noisette en olijfolie 
Includes bread with Beurre noisette and olive oil

52,50 p.p

Choices/ Keuzes:

Voorgerechten / Starters

STEAK TARTAAR /STEAK TARTARE
klassiek | pommes gaufraud | eidooier crème | togarashi
classic | pommes gaufraud | egg yolk cream | togarashi

ZEEBAARS/SEA BASS
ceviche | crème cru | zeevenkel | algen kroepoek | radijs
ceviche | cream cru | sea fennel | algae prawn crackers | radish

STRACCIATELLA (V)
oranje tomaat | wilde perzik | ancho chili pickle
orange tomato | wild peach | ancho chilli pickle

Hoofdgerecht/ Main

BLOEMKOOL /CAULIFLOWER (V)
beurre noisette | bloemkool crème | eidooier | girolles | hazelnoot salsa
beurre noisette | cauliflower cream | egg yolk | girolles | hazelnut salsa

KABELJAUW/COD
peterseliewortel crème | pommes dauphine | kastanje champignon | roodlof | zeevenkel | beurre blanc
parsley-carrot cream | pommes dauphine | chestnut mushroom | red chicory | sea fennel | beurre blanc

BAVETTE
andijvie | gepofte tropea ui | la ratte crème | saus perigord
endive | puffed tropea onion | la ratte cream | sauce perigord

Dessert 

ETON MESS
aardbeien | yuzu | meringue