3 GANGEN/COURSES
Inclusief brood met Beurre noisette en olijfolie
Includes bread with Beurre noisette and olive oil
52,50 p.p
Choices/ Keuzes:
Voorgerechten / Starters
STEAK TARTAAR /STEAK TARTARE
klassiek | pommes gaufraud | eidooier crème | togarashi
classic | pommes gaufraud | egg yolk cream | togarashi
ZEEBAARS/SEA BASS
ceviche | crème cru | zeevenkel | algen kroepoek | radijs
ceviche | cream cru | sea fennel | algae prawn crackers | radish
STRACCIATELLA (V)
oranje tomaat | wilde perzik | ancho chili pickle
orange tomato | wild peach | ancho chilli pickle
Hoofdgerecht/ Main
BLOEMKOOL /CAULIFLOWER (V)
beurre noisette | bloemkool crème | eidooier | girolles | hazelnoot salsa
beurre noisette | cauliflower cream | egg yolk | girolles | hazelnut salsa
KABELJAUW/COD
peterseliewortel crème | pommes dauphine | kastanje champignon | roodlof | zeevenkel | beurre blanc
parsley-carrot cream | pommes dauphine | chestnut mushroom | red chicory | sea fennel | beurre blanc
BAVETTE
andijvie | gepofte tropea ui | la ratte crème | saus perigord
endive | puffed tropea onion | la ratte cream | sauce perigord
Dessert
ETON MESS
aardbeien | yuzu | meringue