The Dream Vehicle

Kom naar de première van "The Dream Vehicle" en de opening van de bijbehorende foto expositie, een multimedia showcase in Hotel Arena door kunstenaarsduo Anna Witkowska en Rob Verbunt.
 

14/07/2024 3:30 pm - 08/08/2024 6:30 pm

free

Website >

The Dream Vehicle
Film premiere & photo exhibition
at Hotel Arena

July 14 at 15:30 PM

Op zondag 14 juli om 15.30 uur gaat in Hotel Arena de film ‘The Dream Vehicle’ in premiere. Dit cinematografische kunstwerk gemaakt door Immanuel Bom, zal voor het eerst aan het publiek worden vertoond.

 Je bent van harte uitgenodigd om dit bijzondere moment bij te wonen!

PROGRAMMA

15:15 uur Walk-in with welkoms drankje
15.30 uur live muziek door hoboïst Maud Sauer en dans performance
16.00 uur vertoning film, met een voorwoord van Paul Hermanides, directeur, eigenaar van Hotel Arena
16:30 – 16:45 uur, Q&A door creative director Robert Theunissen, met Immanuel Bom en WitkowskaVerbunt
16:45 – 18:30 uur Arena Summer Vibes PARTY, bezichtiging expositie, drankjes en snacks, DJ muziek

De première van WitkowskaVerbunt’s langverwachte film The Dream Vehicle in de historische kapel van Hotel Arena, vormt de opening van de expositie, die in combinatie met fotowerk aan de muur, live muziek en performances, een unieke inkijk en beleving geeft in de creatie van het langlopende roadtrip project.

Film première &
foto expositie
opening
Zondag 14 juli 15:30

Hotel Arena Oosterpark ’s-Gravesandestraat 55 1092 AA Amsterdam

Let us know you’ll be there.

“An introspective journey into
the mystery of time and love”

A Multimedia Journey

De film is een verdere vervolmaking van het multimedia project ‘The Dream Vehicle’ dat in 2019 startte als een fotografisch onderzoek en geldt als een verlengstuk van het gelijknamige boek uit 2023, waarin Anna en Rob als protagonisten, reizend in hun klassieke Volvo de universele zoektocht naar de liefde verbeelden. 

Voor de kunstfilm reisde filmmaker Immanuel Bom met het duo mee langs de meest prominente locaties uit het project en filmde hij performances, landschappen en fotosessies. Ook motiveerde hij Anna en Rob om een camcorder aan te schaffen om de eigen werkprocessen te documenteren. Het resultaat, enkele honderden uren aan filmmateriaal werd door Bom naadloos omgezet in het cinematografische kunstwerk dat op 14 juli het grote publiek zal zien.

Voor de filmscore schreef WitkowskaVerbunt een aantal muziekstukken en wendde het duo zich tot hoboïste Maud Sauer en muziekproducent Martin Verheesen.

Laat je op 14 juli meevoeren door film en muziek, als Witkowskaverbunt een volgende stap zet in het langlopende project. Hun pleidooi voor de liefde in hun krachtige en bitterzoete dans met de verstrijkende tijd.

De expositie loopt tot 8 augustus.

About WitkowskaVerbunt

Anna Witkowska en Rob Verbunt zijn allebei op een fotografische reis, maar hun aanpak verschilt enorm. Anna creëert grootse, verzadigde en haarscherpe scènes tussen man en vrouw, terwijl Rob een pinhole camera gebruikt om intieme, schilderachtige portretten te maken.

Rob Verbunt begon als reclametekenaar en ontwikkelde zich tot fotograaf en schrijver. Na een carrière in schrijven en muziek en het uitbrengen van twee muziekalbums, studeerde hij in 2012 af aan de Fotoacademie Rotterdam. Zijn werk met de pinhole techniek behandelt thema’s als verlies, intimiteit en menselijke gedrevenheid, waarbij hij vaak zelf deel uitmaakt van de beelden.

Anna Witkowska, oorspronkelijk keramiekontwerpster, vond haar roeping in fotografie en film. Ze studeerde in 2016 af aan de Fotoacademie Amsterdam. Haar werk reflecteert op de vergankelijke aard van tijd en ruimte, waarbij ze geënsceneerde scènes en eenzame menselijke figuren gebruikt om onze plaats in de wereld te bevragen.