Light Struck

Met de expositie Light Struck wil Silvie Konings je even uit deze dagelijkse realiteit halen om je een perspectief te bieden. Haar kunst ontstaat door kleurmenging, beweging van licht, weerspiegeling en verschillende materialen.
 

03/12/2023 5:30 pm - 31/01/2024 10:00 pm

Free

Website >

Light Struck
Expositie van Silvie Konings

Opening & Feest – Zondag 3 december 

Vanaf 3 december tot eind januari 

Met de expositie Light Struck wil Silvie je even uit deze dagelijkse realiteit halen om je een perspectief te bieden.

Waar sta je en wie ben je als je even mag verdwijnen en puur mag kijken en voelen? Wat is kleur, wat is beweging en wat is werkelijkheid?

Licht is het materiaal waarmee gebouwd en gecreëerd wordt; de werelden ontstaan door kleurmenging, beweging van licht, weerspiegeling en verschillende materialen. 

Telkens openbaart zich het onnoembare. Ze werkt intuïtief, prikkelend, je mag even wegdromen. Haar stijl wordt gekenmerkt door het ver­mogen om ‘onder de huid te kruipen’. Door de verhalen uit het leven, soms filosofisch, soms abstract, soms esthetisch, maar altijd met een scherp oog voor de universele gevoelens erachter.

Expo Opening
Zondag 3 december

17.30 Walk-in & Welkoms drankje
18.00 Expo-opening & Feest

Hotel Arena
Oosterpark
’s-Gravesandestraat 55
1092 AA Amsterdam

Let us know you will be there.
Subscribe here.

Slimfit

Maak je klaar voor een experimentele muzikale reis terwijl Slimfit, de multidisciplinaire kunstenaar, het podium betreedt tijdens het feest.

Met een focus op artistiek en filosofisch onderzoek, sonische performance en digitale beeldvorming, belooft Slimfit een verfrissende set die uitnodigt die uitnodigt tot actief luisteren en gezamenlijke beweging.

Mis deze unieke ervaring niet!

Instagram
Soundcloud

”All the freaky people make the beauty of the world!”        

Silvie Konings

Silvie Konings is video en licht kunstenaar, filmmaker en fotograaf.

Ze gelooft in de kracht van beweging. Ze neemt je mee op avontuur en door verandering kan er een nieuwe wereld ontstaan.

Ze plaatst een uniek kader en dat is een kader om met anderen te delen! Vanaf het allereerste begin heeft ze de randen van verschillende genres verkend, zowel visueel als verhalend. Kleur, weerspiegeling en beweging zijn haar levensader. Er mogen nieuwe werelden ontstaan door middel van kleur, ruimte en gevoel. Waarbij de kracht van textuur, weerspiegeling en beweging altijd voorop staat.

silviekonings@gmail.com       
+316 24952831
Silviekonings.nl