RVDA the (UN)KNOWN PARTY

Ontdek het (UN)KNOWN tijdens het exclusieve evenement van Hotel Arena X Reinier van der Aart op 5 april
 

05/04/2024 6:00 pm - 06/04/2024 12:00 am

15,00

Tickets

Website >

Dance into the (UN)KNOWN

HOTEL ARENA X FRENCHMAN GALLERY
invites you to an exclusive party to dive into

RVDA (UN)KNOWN

(UN)KNOWN photos
(UN)KNOWN people
(UN)KNOWN techniques

Datum: Vrijdag, 5 april
Tijd: 18:00 – 00:00

Beleef een exclusieve avond in de Kapel van Hotel Arena: een diavoorstelling met een overvloed aan foto’s van RVDA, gecombineerd met muziek, drankjes en de kans om te dansen – allemaal voor een onvergetelijke avond.

LINE-UP

Mr Speak: Wicked Jazz Sounds, Zwarte Koffie
Ruby Wax: Rue d’Alex
Leroy Rey: Summer Dance Forever

Reinier van der Aart

RVDA, oftewel Reinier van der Aart, is een professionele fotograaf sinds 2005. Hij opereert onder de naam RVDA en heeft opdrachten uitgevoerd voor gerenommeerde instellingen zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, de Kunsthal, Louis Vuitton en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Zijn portfolio omvat portretten van internationaal bekende iconen zoals Damien Hirst, Anselm Kiefer, Thierry Mugler, Peter Lindbergh, Mario Testino, sir Paul Smith en Sophia Loren.

RVDA voert kunstopdrachten uit, zowel portretten als niet-portretten, in opdracht van zowel openbare instellingen als privéverzamelaars. Zijn focus ligt niet zozeer op het ontwikkelen van een eigen stilistische signatuur, maar eerder op het vinden van manieren om op de best mogelijke manier vast te leggen en te communiceren wat hij wil overbrengen. Of dit nu gebeurt in indringend zwart-wit, zachte kleuren, duo-tonen of de kleuren van de oude Hollandse meesters, het verhaal staat centraal in zijn werk.

RVDA’s foto’s prijken in toonaangevende tijdschriften, waaronder VOGUE (Parijs, Rusland, Nederland, Espana, Turkije), L’Officiel (Rusland, Nederland), Oyster Magazine (Australië), Frame (UK), The Observer (UK), London Fashion Week Magazine (UK), i-D (UK), en MiraMira (Mario Testino’s website). Zijn werk is ook onderwerp geweest van artikelen in publicaties zoals CCAA, DIGIFOTO Pro en VOGUE. RVDA’s vakmanschap is bekroond met de beste portretprijs in de prestigieuze Zilveren Camera wedstrijd.

In partnership with Frenchman Gallery

www.frenchman.gallery