Hotel Arena X ADE 2023

Ontdek ons ADE 2023 programma
 

18/10/2023 6:15 am - 22/10/2023 5:00 am

Website >

Woensdag 18/10 – 06:15

Daybreaker Amsterdam

Op woensdagochtend 18 oktober trapt het Amsterdam Dance Event (ADE) af met een Daybreaker; een nuchter en gezonde ochtend party.

Tickets

Donderdag 19/10 – 22:00

Spinnin’ Sessions at ADE

Doe mee met het 10-jarige jubileum van Spinnin’ Sessions!

Al een decennium lang brengt Spinnin’ Records de crème de la crème van dancemuziek van over de hele wereld naar de meest iconische clubs, locaties en festivals met Spinnin’ Sessions. En ADE is geen uitzondering.

Tickets

Vrijdag 20/10 – 22:00

Lost Miracle by EDGE & Boson

DGE &; Boson hosten Sebastien Leger’s label Lost Miracle op ADE dit jaar! Maak je klaar om de hele nacht te dansen terwijl ze het podium betreden om electrifying optredens te leveren die je naar meer laten verlangen.

Tickets

Zaterdag 21/10 – 22:00

Mike Williams presents Storylines

Mike Williams keert weer in volle toeren terug naar het Amsterdam Dance Event met zijn soloshow Storylines! Na 5 succesvolle jaren van het hosten van zijn eigen uitverkochte evenementen, keert hij terug met een speciale editie.

Op 21 oktober zal Mike niet alleen op het podium zijn kunsten vertonen. Voordat de officiële deuren opengaan, wordt er een exclusief diner georganiseerd, gekookt en geserveerd door de enige echte Mike Grilliams! Na genoten te hebben van een driegangenmenu word je begeleid naar de locatie waar ‘Storylines ADE 2023’ zal plaatsvinden.

Tickets

Zondag 23/10 – 23:00

VYBZ Presents DEAUPE
by Shermanology

Zet je schrap voor een onvergetelijke reis door de rijken van elektronische muziek, met enkele van de meest getalenteerde en innovatieve artiesten in de industrie.

Tickets

Over onze locatie

Hotel Arena ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam en is bereikbaar via het Oosterpark. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand, gebouwd in 1888. Door de jaren heen is het gebouw getransformeerd van een katholiek weeshuis naar een viersterrenhotel. 

De monumentale ornamenten, zoals de originele gietijzeren en marmeren trap en de gerestaureerde kapel, zijn in de oorspronkelijke staat bewaard gebleven. Ze vertellen nog steeds de verhalen over de indrukwekkende geschiedenis van het gebouw.

Deze rijke historie wordt gecombineerd met moderne sferen, wat zichtbaar is in de hotelkamers, PARK Café-Restaurant, de creatieve vergader- en evenementenstudio’s, de prachtige Salon en de unieke Kapel.

Hotel Arena is de plek waar je drinkt, eet, werkt, slaapt en danst. De plek waar je praat en luistert, ontdekt en verkent, uitgaat en thuiskomt, leert kennen en ontmoet.

Wil je meer weten over ons ADE programma? Kijk dan op de ADE website