FOREVER

Kom naar Hotel Arena voor de tweede editie van FOREVER, in onze prachtige kapel. De line-up wordt onvergetelijk en we kunnen niet wachten de hele nacht te dansen!
 

22/04/2023 10:00 pm - 23/04/2023 4:00 am

€25,00 - €30,00,-

Tickets

Website >

Hotel Arena, where the party never stops!

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we op 22 april de tweede editie van FOREVER hosten in onze kapel.

FOREVER is een uniek evenement dat housemuziekliefhebbers uit de 20e eeuw verenigt en de geest van Ibiza in de jaren 80 met een frisse twist opnieuw creëert. FOREVER streeft ernaar mensen samen te brengen in een omgeving waar geen schaamte of oordeel is, waar we de meningen van anderen kunnen vergeten en grenzen kunnen doorbreken.

We hebben een geweldige line-up bestaande uit:

Low Steppa, ROOG, Kim Kaos en LA X zijn getalenteerde en verschillende artiesten die de housemuziekscene in beweging zetten.

Low Steppa, een in het UK gevestigde producer en DJ met meer dan een decennium ervaring, staat bekend om zijn kenmerkende mix van baszware beats en aanstekelijke grooves. Zijn energieke sets en originele producties hebben hem een ​​loyale fanbase opgeleverd onder dansmuziekfans wereldwijd.

ROOG barstte in de late jaren ’90 op de scene met zijn unieke stijl van het spelen van alleen zijn eigen re-edits en acapella’s. Zijn talent om menigten te hypnotiseren en naadloos alle vormen van housemuziek te mixen, leverde hem snel een enorme aanhang op en verdiende hem de bijnaam “God”. Zijn invloed op de scene heeft een hele nieuwe generatie DJ / producers geïnspireerd.

Kim Kaos is het nieuwste talent van Nederlandse DJ’s en raakte al op zeer jonge leeftijd geïnfecteerd met housemuziek. Haar sets zijn een mix van diepe, opbeurende en techy house-vibes, met een solide begrip van goede kwaliteit housemuziek. Haar toewijding om het vak van DJ’en en produceren te leren, resulteerde in haar debuut als producer, waardoor ze een zeer unieke artiest is die een echte aanwinst zal zijn voor de Nederlandse en internationale house scene. 

Kom naar Hotel Arena voor de tweede editie van FOREVER en laten we samen onvergetelijke herinneringen maken.