Fantasy Ball – Wishes of Wonder Events

Wishes of Wonder Events nodigt je van harte uit voor het allereerste Fantasy Ball in Nederland! Stap in een wereld van verwondering waar al je wensen werkelijkheid worden!
 

18/05/2024 7:00 pm - 12:00 am

Tickets

Website >

Heb je je ooit afgevraagd wanneer er eindelijk een Fantasy Ball in Nederland zou zijn? Je hebt waarschijnlijk alle video’s gezien van andere geweldige Fantasy Balls georganiseerd in de VS en Groot-Brittannië, maar nog nooit hier.

Wij zaten in dezelfde situatie en vinden dat wij Nederlanders en iedereen die in Nederland woont maar niet de mogelijkheid en tijd heeft om te reizen, het ook verdient om een magische avond als deze te beleven!

Laat alle wereldse zorgen en verantwoordelijkheden varen en omarm je innerlijke fae, heks, magiër of wat je maar wilt! Alles is mogelijk.

Wishes of Wonder Events biedt je een avond vol waanzinnig getalenteerde artiesten en vendors, betoverende muziek, dans, overheerlijke hapjes en canapés en zoveel drankjes als je hart begeert, op onze prachtige locatie!

Step into a world of enchantment

Koop hier je tickets

Tickets!

About Us

Wij zijn twee Nederlanders in de twintig en hebben altijd van boeken, films, tv en gamen gehouden! We wilden altijd al naar een Fantasy Ball, dus we vroegen ons af: waarom zouden we niet gewoon ons eigen bal organiseren?

Met onze achtergrond en interesses in design, business, marketing, hospitality, planning en organiseren, zullen wij deze ervaring waar maken voor ons allen hier in Nederland. We begonnen aan onze droom te werken en hier zijn we nu, van slechts twee oprichters naar een volledig team met geweldige mensen.

Ons doel is om een plek te creëren voor fantasy liefhebbers waar iedereen zich vrij kan uiten, hun wildste dromen en verbeeldingen kunnen waarmaken, nieuwe vrienden met gedeelde interesses kunnen maken en bovenal de tijd van hun leven kunnen hebben tijdens evenementen die ze nooit zullen vergeten!

Nikita & Tessa
Oprichters van Wishes of Wonder Events