EK in Hotel Arena

Kom de Nederlandse wedstrijden van het EK kijken bij Hotel Arena in onze historische kapel op een van de grootste schermen van Amsterdam! Gratis bitterballen bij elk Nederlands doelpunt natuurlijk!
 

21/06/2024 - 10/07/2024

Website >

Voetballiefhebbers kijken EK-wedstrijden in stijl bij Hotel Arena

Hotel Arena nodigt alle voetbalfans uit om het EK in een unieke setting te beleven. Onze historische kapel, één van de meest iconische en sfeervolle locaties in Amsterdam, wordt omgetoverd tot dé plek om de wedstrijden te volgen. Met één van de grootste schermen van de stad, bent u verzekerd van een te gekke kijkervaring.
Daarnaast verwennen wij onze gasten met een bijzondere traktatie: gratis bitterballen voor elk Nederlands doelpunt! Dit maakt het supporteren van Oranje niet alleen spannend, maar ook smakelijk!
Details:
  • Locatie: Kapel van Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam.
  • Datum en tijd: Alle EK-wedstrijden met een Nederlandse deelname.
  • Speciale aanbieding: Gratis bitterballen voor elk doelpunt van het Nederlands elftal.
  • TIP: Reserveer van tevoren een tafel in ons PARK Café/Restaurant voor een hamburger deal voor €23,50.
Over Hotel Arena
Hotel Arena is gevestigd in een monumentaal pand dat vroeger dienst deed als Rooms-Katholiek verpleeghuis voor invalide en zieke weesmeisjes. Het hotel biedt een unieke combinatie van historisch erfgoed en modern comfort. Onze kapel, met zijn indrukwekkende architectuur en bijzondere sfeer, is een geliefde locatie voor evenementen en nu dé plek voor een onvergetelijke EK-ervaring.
Kom samen met vrienden, familie of collega’s naar Hotel Arena en moedig ons team aan!  De toegang is gratis, maar wees er vroeg bij, want vol is vol!
Voor meer informatie

21:00

Woensdag 10 Juli

Nederland x Engeland

Reserveer

OVB 21:00

Zondag 14 Juli

?? x ??

Reserveer