Cunst Veiling – Marc Amsterdam

We nodigen je uit voor een buitengewone kunstervaring en veiling
 

28/11/2023 7:30 pm - 9:00 pm

free

Website >

Cunst Veiling 

Dinsdag 28 november – 19.30 uur

Unieke Cunst Veiling

Dinsdag 28ste word een dynamische avond waar kunstliefhebbers de kans krijgen om een Cunstwerk van Marc Amsterdam te bemachtigen, met een 
start van bod: 50% van de verkoopwaarde.

Grijp deze unieke kans en zorg op jouw eigen manier voor een witte kerst met een meesterwerk van Marc Amsterdam. 

Vanaf half 8 is al het werk te bezichtigen in de galerie in Hotel Arena.

Om 20.00 uur start de extravagante veiling met robuuste veilingmeester Floris Kappelle en als assistent de enige echte MayDay

Veiling catalogus

Cunst Veiling 
Dinsdag 28 November

19.30 Walk-in & Welcome drink
20.00 Start Veiling

Hotel Arena
Oosterpark
’s-Gravesandestraat 55
1092 AA Amsterdam

Schrijf je hier in

Expositie Cunst

De serie “Cunst” heeft een duidelijk thema: cocaïne en drugs. De serie is gemaakt om tot nadenken aan te zetten over het drugsgebruik in de wereld.

Door de gebruikte wikkels op een esthetische wijze op een doek te plaatsen wordt er een aantrekkelijk beeld geschetst. Na enig door redeneren van de toeschouwer komen er meer associaties naar het drama en verhaal achter ieder onderdeel van het werk.

Laat je verrassen door de diverse perspectieven die deze serie biedt, van bekende afbeeldingen van typisch Nederlandse Delfts blauwe tegels tot mooie kleurvariaties in wit. In de Cunst-serie, net als in alle andere series van Marc Amsterdam, staat het spel van licht en schaduw altijd centraal. 

Langzaam ontvouwt zich de gelaagdheid van ieder werk.

Marc de Vries

Marc Amsterdam is zelfstandig kunstenaar Marc de Vries (Naarden, 1967).

Zijn werk – uiteenlopend van tijdloze, sensuele muurschilderingen tot strakke, subtiel provocerende kunstwerken – is voor meer dan één uitleg vatbaar.

Tekenend voor zijn autonome, ondernemende kunstenaarschap is dat Marc de Vries zijn werk altijd blijft vernieuwen. Soms vanuit een bestaande serie maar ook vanuit een spontane expressie. Een continue explosie die in 1988 begon, aangewakkerd door de kleurrijke kleding van mijn moeder.

 

Contact

+31(0)62 125 44 35
marceverts67@gmail.com
www.marcamsterdam.com