ADE x Hotel Arena 2024

Hotel Arena is tijdens ADE dé hotspot voor onvergetelijke feesten. Met exclusieve line-ups en een unieke sfeer is het de perfecte plek voor jouw ADE-ervaring!
 

17/10/2024 - 19/10/2024

Tickets

Website >

Donderdag 17/10 – 22:00

Sam Feldt presents a Heartfeldt

We trappen ADE 2024 af met niemand minder dan Sam Feldt! Zijn unieke Heartfeldt-show belooft een onvergetelijke nacht vol energieke beats en feel-good vibes. Zorg dat je erbij bent voor een spectaculaire start van ADE!

Tickets

Vrijdag 18/10 – 22:00

Mike Williams Presents Storylines 2024

Mike Williams keert terug op het Amsterdam Dance Event met zijn soloshow, Storylines! Na zes jaar van uitverkochte events brengt hij dit jaar een speciale editie naar ADE. Op 18 oktober belooft Mike een unieke avond, waarin hij zijn talent achter de draaitafels op een nieuwe manier laat zien.

De volledige line-up is nog geheim, maar één ding is zeker: Mike Williams laat de dansvloer knallen en zorgt dat je de hele nacht danst!

Tickets

Zaterdag 19/10 – 22:00

Lost Miracle by EDGE & BOSON

 De Lost Miracle 2024 ADE showcase vindt plaats op zaterdag 19 oktober, van 22:00 tot 05:00.

Op het main stage staan Raw Main, Volen Sentir en twee exclusieve b2b-sets: Sébastien Léger b2b Tim Green en Khen b2b Eli Nissan. In ruimte 2, gehost door EDGE, treden “Progressive Brahmins” zoals Dowden, Eran Aviner, Hicky & Kalo en Mike Rish op. Maak je klaar voor 7 uur muziek die je zintuigen volledig zal prikkelen.

De deuren openen om 22:00. De dansvloer is van jou!

Tickets

Over onze locatie

Hotel Arena ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam en is bereikbaar via het Oosterpark. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand, gebouwd in 1888. Door de jaren heen is het gebouw getransformeerd van een katholiek weeshuis naar een viersterrenhotel.

De monumentale ornamenten, zoals de originele gietijzeren en marmeren trap en de gerestaureerde kapel, zijn in de oorspronkelijke staat bewaard gebleven. Ze vertellen nog steeds de verhalen over de indrukwekkende geschiedenis van het gebouw.

Deze rijke historie wordt gecombineerd met moderne sferen, wat zichtbaar is in de hotelkamers, PARK Café-Restaurant, de creatieve vergader- en evenementenstudio’s, de prachtige Salon en de unieke Kapel.

Hotel Arena is de plek waar je drinkt, eet, werkt, slaapt en danst. De plek waar je praat en luistert, ontdekt en verkent, uitgaat en thuiskomt, leert kennen en ontmoet.

Wil je meer weten over ons ADE programma? Kijk dan op de ADE website