Suave at Hotel Arena

Bij Suave brengt alle liefhebbers van Salsa, Caraïben en Urban samen. Met geweldige DJ’s, live optredens en een levendige sfeer belooft het wederom een onvergetelijke avond te worden.
 

29/09/2024 7:00 pm - 12:00 am

16,50

Tickets

Website >

Suave

Geniet van geweldige muziek, dans en plezier op een exclusieve locatie in het hart van Amsterdam. Dus trek je dansschoenen aan en ga lekker los op de dansvloer. Vergeet niet om je best te doen en goed gekleed te komen; bij Suave draait het om stijl en klasse. Suave: waar muziek en gezelligheid samenkomen!

Suave

Zondag 29 september

Start 19:00 uur Eind: 00:00 uur

HotelArena Oosterpark, Amsterdam ’s-Gravesandestraat 55

Tickets
Tickets

Event Details:

Suave begint om 19:00 uur met een Salsa-workshop die je vaardigheden zal verbeteren en je passie voor dans zal aanwakkeren.

Vanaf 20:00 uur betreden onze getalenteerde DJ’s het podium en zorgen ze voor een naadloze mix van opzwepende beats die je de hele avond in beweging houden.

Speciale Salsa act! We zijn verheugd om aan te kondigen dat Sarah-Jane Kallenberg & Annick van Iren een speciale salsa-act zullen uitvoeren. De act start om 22.50.

Markeer zondag 29 september 2024 in je agenda en maak deel uit van de Suave-ervaring in Hotel Arena Amsterdam. Maak je klaar om te dansen, verbinding te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Reserveer nu je tickets en maak deel uit van het beste salsa feest van Amsterdam!